Loading...
FAJN Byliny SK FAJN Byliny

0
Loading
Košík je prázdny
Do dopravy zdarma zbývá  
Salvia Paradise korenie špeciál 100 g

Salvia Paradise korenie špeciál 100 g

Salvia Paradise korenie špeciál je koreniace prípravok tej najvyššej kvality. Špeciálna zmes má veľmi lákavé hutné arómu. Ponúka sa vôňa koriandra, cesnaku a kurkumy. Príjemne slaná chuť je doladená striedmou pikantností a iskrou skladajúci sa z chuti všetkých ...

Ďalšie informácie >

2.93 €

Výrobca: Salvia Paradise

ID: SPS1530m100


skladom 5+ kusov

Tento produkt si spolu s vami prezerá ďalších 3 ľudí

Podobné produkty v našej ponuke

Salvia Paradise korenie špeciál 500 g

skladom 3 kusy

12.26
Salvia Paradise korenie špeciál 1000 g

skladom 1 kus

22.21
Salvia Paradise korenie špeciál 250 g

skladom 5+ kusov

6.75


 
2.93

Salvia Paradise korenie špeciál je koreniace prípravok tej najvyššej kvality . Špeciálna zmes má veľmi lákavé hutné arómu . Ponúka sa vôňa koriandra, cesnaku a kurkumy. Príjemne slaná chuť je doladená striedmou pikantností a iskrou skladajúci sa z chuti všetkých použitých druhov korenia. Vzhľadom k obsahu ľanu a sezamu môžete po upražení miestami očakávať prekvapivú chuť orieškov .

Zloženie: Soľ (30,2%), koriander, cesnak, zázvor, kurkuma, paprika sladká, korenie čierne, majorán, čili, rasca rímska, rasca, zeler , horčice biela, ľan, sezam , cukor , fenugreek, fenikel, klinček, kardamóm, kyselina citrónová, mäta, muškátový kvet, nové korenie, paprika pálivá, korenie biele, škorica. Obsahuje zeler, horčicu bielu, sezam.

Použitie:
Salvia paradise korenie špeciál sa výborne hodí k mäsitým i zeleninovým pokrmom . Je vhodné na rožnenie a grilovanie bravčového a hovädzieho mäsa, pečenie hydiny, či k príprave minútok. Vyníma sa v guláši a iných teplých omáčkach. Bežne ho využívame na prípravu dusených mas či do marinád .

Kotleta po paradajsku - p otřebujeme:

  • 0,5 kg kotliet,
  • 2 lyžice olivového oleja,
  • 1 lyžicu Salvia Paradise korenie špeciál.

    Postup: Salvia Paradise korenie špeciál zmiešame s olejom a touto marinádou potrieme plátky mäsa, ktoré necháme v chladničke odležať aspoň 2 hod. Potom opekáme na grile alebo panvici a podávame.

    Skladovanie: Uchovávajte v suchu a starostlivo uzatvárajte.