Loading...
FAJN Byliny SK FAJN Byliny

0
Loading
Košík je prázdny
Do dopravy zadarmo do Zásielkovňe zostáva  
Zľava 10%
Piri Piri 250 g

Piri Piri 250 g

Piri Piri je koreniaci prípravok, ktorý sa využíva v Mozambiku, Angole a rôznych častiach Afriky. Jedná sa o mierne ostré korenie, ktoré výborne dokresľuje chuť rôznych druhov mäsa a omáčok. Piri Piri má štipľavé a sviežu arómu. Chuť samotnej zmesi je cítiť po ch ...

Ďalšie informácie >

6.71 €
6.04 €

6.04 €, zľava 10%, ušetríte 0.67 €

Výrobca: Salvia Paradise

ID: SPS1623m250


skladom 5+ kusov

Tento produkt si spolu s vami prezerá ďalších 2 ľudí

Podobné produkty v našej ponuke

Piri Piri 500 g

skladom 5+ kusov

12.89 €
11.60


 
6.04

Piri Piri je koreniaci prípravok, ktorý sa využíva v Mozambiku, Angole a rôznych častiach Afriky. Jedná sa o mierne ostré korenie , ktoré výborne dokresľuje chuť rôznych druhov mäsa a omáčok. Piri Piri má štipľavé a sviežu arómu . Chuť samotnej zmesi je cítiť po chilli papričkách - príjemne pikantné , celkovo vyvážená. Neobsahuje soľ. ​​

Zloženie: Cayenské korenie, paprika, cesnak, cibuľa, kardamóm, zázvor, oregano.

Použitie:
Piri Piri sa výborne hodí najmä do mäsových pokrmov. Doporučuje sa predovšetkým na grilované a mäsá na ražni či minútky, ďalej do mas mletých aj na prípravu pečeného kuraťa.

Mäso Piri Piri

Na štyri porcie potrebujeme:

  • 1 kg mäsa (kuracie, bravčové, hovädzie),
  • 50 ml červeného vína,
  • 100 ml olivového oleja,
  • 3 polievkové lyžice Piri Piri,
  • soľ podľa chuti.

    Postup: Olivový olej, červené víno, korenie Piri Piri a soľ zmiešame a necháme pár minút odstáť. Naporciované mäso naložíme do pripravenej omáčky aspoň dve hod. Pred rožněním či pečením v rúre. Pri grilovaní pravidelne potierame zvyškom omáčky. Mäso Piri Piri podávame so sviežim šalátom alebo s chrumkavým zemiakmi a napr. Cesnakovým dipom.

    Skladovanie: Uchovávajte v suchu a starostlivo uzatvárajte.