Loading...
FAJN Byliny SK FAJN Byliny

0
Loading
Košík je prázdny
Do dopravy zdarma zbývá  
Zľava 6%
Piri Piri 100 g

Piri Piri 100 g

Piri Piri je koreniaci prípravok, ktorý sa využíva v Mozambiku, Angole a rôznych častiach Afriky. Jedná sa o mierne ostré korenie, ktoré výborne dokresľuje chuť rôznych druhov mäsa a omáčok. Piri Piri má štipľavé a sviežu arómu. Chuť samotnej zmesi je cítiť po ch ...

Ďalšie informácie >

2.5 €
2.35 €

2.35 €, zľava 6%, ušetríte 0.15 €

Výrobca: Salvia Paradise

ID: SPS1623m100


skladom 5+ kusov

Tento produkt si spolu s vami prezerá ďalších 4 ľudí

Podobné produkty v našej ponuke

Piri Piri 1000 g

skladom 5 kusov

22.45 €
21.11
Piri Piri 500 g

skladom 5+ kusov

12.58 €
11.83


 
2.35

Piri Piri je koreniaci prípravok, ktorý sa využíva v Mozambiku, Angole a rôznych častiach Afriky. Jedná sa o mierne ostré korenie , ktoré výborne dokresľuje chuť rôznych druhov mäsa a omáčok. Piri Piri má štipľavé a sviežu arómu . Chuť samotnej zmesi je cítiť po chilli papričkách - príjemne pikantné , celkovo vyvážená. Neobsahuje soľ. ​​

Zloženie: Cayenské korenie, paprika, cesnak, cibuľa, kardamóm, zázvor, oregano.

Použitie:
Piri Piri sa výborne hodí najmä do mäsových pokrmov. Doporučuje sa predovšetkým na grilované a mäsá na ražni či minútky, ďalej do mas mletých aj na prípravu pečeného kuraťa.

Mäso Piri Piri

Na štyri porcie potrebujeme:

  • 1 kg mäsa (kuracie, bravčové, hovädzie),
  • 50 ml červeného vína,
  • 100 ml olivového oleja,
  • 3 polievkové lyžice Piri Piri,
  • soľ podľa chuti.

    Postup: Olivový olej, červené víno, korenie Piri Piri a soľ zmiešame a necháme pár minút odstáť. Naporciované mäso naložíme do pripravenej omáčky aspoň dve hod. Pred rožněním či pečením v rúre. Pri grilovaní pravidelne potierame zvyškom omáčky. Mäso Piri Piri podávame so sviežim šalátom alebo s chrumkavým zemiakmi a napr. Cesnakovým dipom.

    Skladovanie: Uchovávajte v suchu a starostlivo uzatvárajte.