Loading...
FAJN Byliny SK FAJN Byliny

0
Loading
Košík je prázdny
Do dopravy zdarma zbývá  
Zľava 6%
Korenie citrónový 50 g

Korenie citrónový 50 g

Korenie citrónový je zmes korenia obsahujúca biele korenie a citrónovú kôru. Korenie biele je plodom korenia čierneho, čo je vždyzelená liana dorastajúca dĺžky až štyroch metrov. Zbernú časťou z piepra je plod, ktorý je známy podľa spôsobu spracovania ako korenie če ...

Ďalšie informácie >

4.05 €
3.81 €

3.81 €, zľava 6%, ušetríte 0.24 €

Výrobca: Salvia Paradise

ID: SPS1619m50


skladom 5+ kusov

Tento produkt si spolu s vami prezerá ďalších 3 ľudí

Podobné produkty v našej ponuke

Korenie citrónový 250 g

skladom 4 kusy

18.9 €
17.77
Korenie citrónový 500 g

skladom 2 kusy

36.35 €
34.17
Korenie citrónový 1000 g

skladom 1 kus

69.98 €
65.78


 
3.81

Korenie citrónový je zmes korenia obsahujúca biele korenie a citrónovú kôru. Korenie biele je plodom korenia čierneho, čo je vždyzelená liana dorastajúca dĺžky až štyroch metrov. Zbernú časťou z piepra je plod, ktorý je známy podľa spôsobu spracovania ako korenie čierne, biele alebo zelený.
Obsahom tejto zmesi korenie je korenie biele , ktorý sa získava z vyzretých bobúľ máčaním vo vode a odstránením šupky. Biele korenie je oproti konvenčnému korení ostrejšie a výraznejší na chuti i vôni . Citrónová kôra dolaďuje pikantnosť a aróma dominantného bieleho korenia.

Zloženie: Korenie biely, citrónová kôra 20%.

Použitie:
Korenie citrónový dodáva príjemnú, korenené kyslú chuť morským, ale aj sladkovodným rybám a plodom, masovým minútkam a pikantným omáčkam. Výhodou bieleho korenia je, že nezadarbia svetlé omáčky.

Ostriež na citrónovej korení

Na dve porcie potrebujeme:

  • 2 polievkové lyžice masla,
  • 1 lyžičku olivového oleja,
  • 4 filety z tilapia (ostriež nílsky),
  • korenie citrónový ,
  • soľ podľa chuti.

    Postup: Na panvici rozohrejeme maslo a potom pridáme olej. Medzitým si pripravíme filety, ktoré osolíme a posypeme citrónovým korením. Vložíme na panvicu a smažíme z každej strany cca tri min. Odporúčame ešte potom ďalšie štyri min. podusiť, napr. so zeleninou.

    Skladovanie: Uchovávajte v suchu a starostlivo uzatvárajte.